• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ciprian Marica e liber de contract încă din vară, după ce s-a despărțit de Steaua, dar este pe cale să își clarifice viitorul fotbalistic.

Are o ofertă din prima ligă spaniolă și ar putea semna la finalul săptămânii, fiindcă nu are angajament încă dinaintea perioadei de transferuri, dar mai întâi trebuie să fie sigur că a scăpat de problemele medicale.

Problemele la genunchi încă îi dau bătăi de cap fotbalistului în vârstă de 31 de ani. A avut 4 operații și vrea să se asigure că e din nou apt pentru marea performanță, înainte de a se duce la clubul care cu siguranță îl va supune la noi teste. Joi, 20 octombrie, Marica va efectua un nou control medical, ultimul dintr-o serie mai lungă, apoi va da răspunsul echipei cu care a discutat până acum.

"E o decizie destul de grea. După 4 operații la genunchi nu mai sunt ca nou, accidentările mă macină și asta s-a văzut și în evoluțiile mele când am fost la Steaua. Am tot amânat revenirea, pentru că a tot trebuit să fac tot felul de intervenții. Cert e că mâine (n.r. joi, 20 octombrie) voi avea un ultim control medical și voi ști ce voi face, dacă mai pot. Pe finalul săptămânii trebuie să dau un răspuns unei echipe care mă așteaptă să îi spun dacă pot și ulterior să mă duc acolo.

Vreau să știu dinainte sigur, nu să mă fac de râs, pentru că ei cu siguranță mă vor supune la teste și nu vreau să am probleme. Este vorba de o echipă din prima ligă spaniolă. Nu vreau să mă fac de râs, sunt responsabil pentru tot ceea ce am făcut și vreau să mă prezint în condiții optime pentru performanță", a declarat Ciprian Marica, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

70 de meciuri și 25 de goluri are Ciprian Marica în naționala României, pentru care a debutat în 2003. Ultima dată a îmbrăcat tricoul echipei naționale în prima etapă a preliminariilor Campionatului European din 2016, când a fost căpitan și a marcat golul victoriei României cu 1-0 pe terenul Greciei. Tot atunci a fost și eliminat și a ratat următorul meci, după care s-a accidentat la genunchi, iar de atunci nu a