• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Javier Mascherano confirmă zvonurile din ultima perioadă şi vorbeşte deschis despre o plecare de la FC Barcelona. Argentinianul a anunţat că este posibil să se despartă de catalani la finalul sezonului.

"Da, s-ar putea întâmpla. Trebuie să ştii când să închei etapele, relaţiile nu trebuie contaminate. Depinde de club. De fiecare stau cu cei din club la finalul sezonului pentru a şti ce-şi doresc şi care sunt opţiunile. De data asta, s-ar putea ca decizia să-mi aparţină", a declarat Mascherano, într-un interviu pentru La Nacion.

Deşi potrivit Diario Gol l-ar fi anunţat pe Leo Messi că îşi doreşte să revină la Liverpool, Mascherano are şi alte variante. River Plate, echipa care l-a lansat, sau Qatar sunt alte posibile destinaţii.

"Nu ştiu încă. Nu e acelaşi lucru să revii la River, cu tot ceea ce înseamnă asta, sau să continui în Europa ori să mergi într-un campionat în care presiunea din punct de vedere mental e mai mică", a precizat fotbalistul de 33 de ani.

Javier Mascherano a fost transferat de FC Barcelona de la Liverpool, în 2010, în schimbul a 24 de milioane de euro. A evoluat de 332 de ori în tricoul blaugrana, marcând un singur gol, şi a cucerit 17 trofee, printre care patru titluri în La Liga şi două Ligi ale Campionilor.