• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

La o zi după ce a fost demis de pe banca lui Real Madrid, Rafael Benitez a scris un mesaj de despărțire pe propriul site oficial și i-a urat succes succesorului său, Zinedine Zidane.

Benitez (55 de ani) și-a adus aminte cu plăcere că a început fotbalul în curtea lui Real Madrid și că a trecut prin toate structurile clubului, atât ca fotbalist, cât și ca antrenor. Pe banca echipei mari a petrecut 6 luni și la finalul aventurii le-a mulțumit tuturor angajaților de la stadionul Santiago Bernabeu și de la cantonamentul de la Valdebebas.

5 milioane de euro a primit Benitez la rezilierea contractului, echivalentul salariului pe un an.

"Acum, la finalul timpului petrecut ca antrenor la prima echipă a lui Real Madrid, aș vrea, pe această cale, să le spun la revedere tuturor celor din club, de la toate nivelurile.

Vreau ca toată lumea din club - de la consiliul director, cei din funcțiile executive, muncitorii și toți fanii - să știe că a fost o onoare și un privilegiu să antrenez acest club, unde m-am dezvoltat ca persoană, jucător și antrenor de la cele mai mici categorii de vârstă până la prima echipă.

Ca un madridist din Madrid, crescut cu tradițiile și valorile acestei instituții, pe care le-am învățat în vechiul oraș sportiv Castellana, a fost o onoare să lucrez pentru aceste culori.

Aș vrea ca în mod special să le mulțumesc tuturor celor de noul oraș sportiv și de la Santiago Bernabeu, care de la primii mei pași m-au sprijinit și mi-au făcut munca mai ușoară. Le mulțumesc tuturor pentru ajutor.

Vreau să le urez succes lui Zinedine Zidane, succesorul meu, dar și staff-ului său. Tuturor jucătorilor, antrenorilor și staff-ului de la Valdebebas și Bernabeu le doresc toate cele bune și de asemenea mult noroc.

Cu tot respectul și cu mulțumiri, HALA Madrid y NADA MAS", a scris Rafael Benitez, pe site-ul său oficial.