• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Real Madrid traversează un start slab de campionat și a acumulat doar opt puncte după primele cinci etape în La Liga. Zinedine Zidane își păstrează însă calmul și le transmite același mesaj elevilor săi. Deportivo Alaves - Real Madrid este în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, începând cu ora 17:15.

Presa spaniolă vorbește despre cinci motive esențiale pentru care elevii lui Zinedine Zidane au atins un record negativ: să nu câștige primele trei meciuri de pe teren propriu ale sezonului pentru a treia oara în istoria clubului.

Antrenorul francez nu are prea mult timp la dispoziție să caute soluții mai ales că următoarea partidă cu Deportivo Alaves din campionat se joacă sâmbătă, de la ora 17:15, în direct la Digi Sport 1. Real Madrid a încheiat miercuri spre joi noapte, ora 01:00, partida cu Betis, iar sâmbătă, la ora 17:15, vor juca în deplasare cu Alaves. Jucătorii lui Real Madrid au avut puțin timp pentru recuperare, dar se gândesc doar la un triumf care să-i scoată din pasa proastă.

Între timp, antrenorul a ținut să ofere liniște grupului. El a fost primul care a început să caute soluții, dar știe că nu există un ”medicament” mai bun decât o victorie în cadrul rundei a șasea. Și jucătorii sunt conștienți că o victorie este esențială pe terenul lui Alaves. Intenția antrenorului francez este să-i păstreze liniștiți pe elevii săi și mai presus de toate să creadă că odată cu meciul de sâmbătă lucrurile vor intra pe un făgaș normal. ”Liniștiți-vă, totul va fi bine, vom câștiga”, este mesajul pe care tehnicianul l-ar fi transmis fotbalististilor, scrie presa iberică.