• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Zinedine Zidane, francezul de pe banca Realului, este încrezător că poate întoarce situația de la echipă și admite în același timp că Ronaldo și Co. nu traversează o perioadă de criză. În același timp, ”Zizou” spune că îi este dor de tripleta BBC.

Antrenorul francez de la Real Madrid a vorbit înaintea meciului de duminică împotriva lui Las Palmas, de pe ”Santiago Bernabeu”, ora 21:45, Digi Sport 2, despre cele mai recente rezultate, critica din jurul echipei sale și absența lui Gareth Bale.

”Suntem foarte fericiți că Bale și Carvajal s-au întors. Nu sunt pregătiți însă pentru meciul cu Las Palmas. Gareth nu va intra în echipă și nu va merge nici la echipa națională. Dani va lucra la bază pentru a-și reveni în curând. Ei au făcut al doilea antrenament cu echipa și suntem bucuroși să-i vedem alături de noi”, a spus Zidane.

Francezul a spus că urmărește să aibă toți jucătorii apți, în special pe Bale, Benzema și Cristiano Ronaldo.

”Sigur, îmi este dor să joc cu tripleta BBC, vreau ca acești jucători să fie mereu pregătiți și apți să dea totul pe teren. Acum lipsesc Gareth, Carvajal și Kovacic. Vreau ca toți jucătorii să fie la capacitate maximă”, a mai spus antrenorul francez, care a dezmințit că echipa s-ar confrunta cu o criză:

”Nu cred că este cel mai rău moment al carierei mele de antrenor, este un moment prost, dar nu cel mai rău. Sunt o persoană puternică atunci când vine vorba de timpuri grele. Trebuie să fim puternici ca o echipă pentru că ceea ce ne înconjoară este negativ. Nu a trecut mult timp de când am ridicat ultimele trofee. Nu este o criză și nici nu trebuie să facem pe nebunii. Știm ce trebuie să facem și o vom face.

Niciuna dintre cele trei competiții în care suntem angrenați nu sunt de pe acum pierdute. Dar nu sunt cel mai bun antrenor din lume. Lumea a spus că sunt cel mai bun antrenor din lume după sezonul trecut, dar acum nu sunt nici cel mai slab, sunt mereu undeva la mijloc. Într-o zi suntem mai buni și într-o altă zi suntem mai slabi. Ceea ce cred că traversează și jucătorii mei. Tot ceea ce trebuie să facem este să gândim pozitiv pentru că toți suntem la fel. Nu suntem fericiți pentru ultimele două rezultate, dar știm ce ne dorim la sfârșitul sezonului”