• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Lionel Messi a revenit la antrenamentele Barcelonei, după leziunea la coapsa dreaptă pe care a suferit-o duminică, la meciul de campionat câștigat cu 6-0 contra lui Athletic Bilbao.

VIDEO Athletic Bilbao - Barcelona 1-2. Decarul argentinian nu a făcut deplasarea alături de colegii săi pentru meciul tur din sferturile de finală ale Cupei Spaniei, câștigat miercuri seară cu 2-1 de deținătoarea trofeului.

Joi, sud-americanul s-a pregătit normal, semn că problemele de ordin medical au dispărut. Cel mai probabil, Messi va fi în lot pentru meciul cu Malaga, programat sâmbătă, de la ora 17:00, care va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

În schimb, Aleix Vidal nu s-a antrenat cu restul lotului, după ce a acuzat un disconfort miercuri seară, la meciul cu Bilbao, în care a intrat în minutul 66, în locul lui Arda Turan. Joi, brazilianul s-a pregătit la sala de forță și rămâne de văzut cât va fi indisponibil.

Sursa foto: mundodeportivo.com