• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Messi a acordat un interviu celor de la TyC Sports în care a vorbit despre cei doi fii ai săi, Thiago (5 ani) și Mateo (2 ani). Starul Barcelonei a precizat că aceștia sunt foarte diferiți, însă șansele ca măcar unul dintre ei să calce pe urmele cvintuplului câștigător al Balonului de Aur sunt foarte mari.

Deși l-a catalogat pe fiul său cel mare drept un adevărat fenomen, Messi a recunoscut că Thiago nu e la fel de pasionat de fotbal ca fiul lui lui Luis Suarez.

"Thiago este foarte bun prieten cu Benja, fiul lui Luis Suarez. Au amândoi aceeași vârstă, dar Benja e nebun după fotbal. Adoră să joace fotbal și să urmărească toate meciurile. Știe toți jucătorii. Lui Thiago îi plac motocicletele, mașinile. Îi place fotbalul, dar se joacă puțin și apoi obosește" a precizat Messi.

Băiatul cel mic al lui Messi e totul opusul lui Thiago și starul Barcelonei s-a amuzat copios pe această temă.

"Mateo este teribil, un adevărat personaj. E foarte diferit făță de Thiago. Thiago este un adevărat fenomen, e foarte bun. Iar Mateo este exact opusul lui, o catastrofă. E totuși bine să văd că sunt atât de diferiți. Și Mateo joacă puțin fotbal, e dreptaci. Lovește destul de bine minge, dar e foarte mic" a mai precizat Messi.