• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Lionel Messi a vorbit pentru prima oară despre transferul bunului său prieten, Neymar, la PSG. Deşi s-a speculat că brazilianul şi-ar fi anunţat colegii despre transfer chiar la nunta decarului Barcelonei, acesta din urmă a negat.

Într-un interviu acordat pentru BBC, Xavi, actualmente la Al Sadd, în Qatar, a spus că nu a fost surprins de transferul lui Neymar la PSG. Mai mult, mijlocaşul a dezvăluit că cei mai mulţi dintre foştii coechipieri ştiau de mutare, deoarece sud-americanul îi anunţase la nunta lui Messi.

Câştigător a cinci Baloane de Aur, Lionel se pregăteşte acum pentru amicalul cu Argentina, iar într-un interviu acordat pentru TyC Sports a abordat şi subiectul "Neymar". Jucătorul "pumelor" are propria variantă a poveştii, diferită de cea a lui Xavi.

"Dacă Neymar şi-a anunţat plecarea de la Barcelona la nunta mea? Sincer, nu! Până cu o zi înainte să se facă transferul nu am ştiut nimic. Ne-a spus un lucru: că nu ştie ce va face. Dar adevărul e că niciunul dintre noi nu a ştiut clar de transfer până în ultimul moment", a dezvăluit Messi, într-un interviu pentru sursa citată.

 

Neymar s-a adaptat perfect la PSG, unde are 11 goluri şi 7 assisturi în ultimele 12 meciuri. De partea cealaltă, Barcelona nu a acuzat plecarea sa, cel puţin la nivelul rezultatelor. În La Liga, catalanii au cel mai bun start din istorie, distanţându-se deja la 8 puncte de marea rivală, Real Madrid.