• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Barcelona a ratat debutul oficial în noul sezon, cu Ernesto Valverde antrenor. A primit 5 goluri în două meciuri de la Real Madrid în Supercupa Spaniei, iar Messi ia atitudine, în încercarea de a "resuscita" formația blaugrana. Campania de achiziții a dezamăgit, dar acum sunt prioritare vânzările, pentru o reîmprospătare a lotului.

Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur i-a dat noului antrenor, Ernesto Valverde, o listă cu 6 jucători care trebuie să plece de pe Camp Nou: Ter Stegen, Digne, Andre Gomes, Aleix Vidal, Semedo și Deulofeu. Printre ei se numără un titular și doi dintre cei 4 jucători aduși în această vară!

"Sunt mediocri!", i-ar fi spus Messi despre Lucas Digne și Andre Gomes, după cum anunță britanicii de la Express. Cea mai suprinzătoare cerință a decarului argentinian a fost cedarea portarului Ter Stegen. În ciuda unui sezon 2016-2017 bun, cele 5 goluri primite de la Real în două meciuri l-au făcut pe Messi să ceară nu doar înlocuirea lui în poziția de titular, ci și cedarea la un alt club.

Două meciuri i-au fost de ajuns pentru a-l lua și pe Deulofeu în colimatorul lui Messi. Semedo a apucat să joace doar 40 de minute în tricoul Barcelonei, dar decarul și-a făcut deja o impresie despre portughez.

Nici celălalt lusitan, Aleix Vidal, nu se bucură de o imagine mai bună în ochii lui Messi. Fundașul dreapta, recuperat după o accidentare gravă la gleznă, este ultimul pe care sud-americanul îl vrea plecat de pe Camp Nou.

În această vară, Barcelona a adus 4 jucători: Marlon, Deulofeu, Nelson Semedo și Paulinho.