• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Lionel Messi a explicat încă o dată că nu are niciun plan să o părăsească pe Barcelona. Singurul club pentru care argentinianul ar mai juca în viitor este Newell's Old Boys, clubul unde a evoluat când era puşti.

Decarul catalanilor a reuşit miercuri seară al 83-lea gol în Champions League (9 contra lui Arsenal), astfel că inevitabil ziariştii spanioli au încercat să îl chestioneze pe seama motivaţiei pe care o mai are. Întrebat dacă anul acesta, în cazul în care gruparea blaugrana va câştiga iar Champions League, ia în calcul o schimbare a peisajului, sud-americanul a fost extrem de clar.

"Nu există posibilitatea ca eu să mai joc pentru un alt club cu excepţia lui Newell's", a spus Messi, conform sport.es.

Discuţia vine în contextul în care presa din Vest, mai ales din Regat, continuă să prezinte transferul lui în Premier League drept o posibilitate reală. Guardiola o va prelua pe City, iar Messi e considerat o prioritate pentru tehnician.

Messi a ajuns în carieră la 26 de trofee, exact cât are Arsenal în toată istoria