• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Lionel Messi, cvintuplu câştigător al Balonului de Aur, a asigurat că echipa sa, FC Barcelona, este "cea mai bună din lume" şi "nu depinde de un sigur jucător", având în lot fotbalişti foarte importanţi, ce pot face oricând diferenţa pe teren.

"Joc la cea mai bună echipă din lume, care nu depinde de un singur jucător şi care are un lot cu fotbalişti foarte importanţi. Nu cred că este dependentă de mine", a declarat Messi cu ocazia unei acţiuni publicitare care a avut loc la Barcelona, în cadrul căreia a prezentat noile ghete "Red Limit Messi 16", produse de Adidas.

Starul argentinian a reuşit o "dublă" pentru Barcelona în partida cu Celtic Glasgow (2-0) din Liga Campionilor, disputată miercuri seara, ajungând la 100 de goluri internaţionale marcate pentru clubul catalan.

Messi a înscris 18 goluri în 15 partide oficiale disputate pentru gruparea de pe Camp Nou de la debutul acestui sezon, având o medie de 1,2 goluri pe meci. El este golgheterul la zi în campionatul Spaniei (8 goluri, la egalitate cu Cristiano Ronaldo şi Luis Suarez) şi în Champions League (9 goluri).

De la debutul său ca jucător profesionist, Lionel Messi (29 ani) a disputat 662 de meciuri în toate competiţiile cu FC Barcelona şi a marcat 471 de goluri în meciurile oficiale, oferind totodată 185 de pase decisive. În plus, el a reuşit 57 de goluri şi 37 de assist-uri în tricoul naţionalei Argentinei, pentru care a adunat până acum 116 selecţii, fiind implicat aşadar, în total, în 750 de goluri.

Barcelona - Real se va disputa sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 17:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Partida va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

AGERPRES