• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

După un sezon istoric, în care a câştigat Champions League, titlul şi Campionatul Mondial al Cluburilor, Real se bucură de o balanţă contabilă excelentă. În consecinţă, anul 2018 va aduce fără îndoială câteva achiziţii de marcă pentru formaţia de pe Bernabeu.

Gruparea blanco traversează fără îndoială una dintre cele mai bune perioade din istoria recentă. A devenit prima formaţie care îşi apără trofeul Ligii, iar performanţele au mers mână în mână cu profitul în plan financiar.

Marca, ziarul de casă al "galacticilor", anunţă în ediţia online de azi un profit în ultimul an de 137,8 milioane de euro, la încasări de 674,6 milioane de euro. La această sumă nu s-au adăugat banii primiţi din transferuri. Este o creştere cu 8,8% faţă de anul precedent.

În total, Real are în conturi nu mai puţin de 178 de milioane de euro destinaţi transferurilor. O singură dată în istorie, Real a avut o balanţă mai bună decât în prezent. În consecinţă, Perez va achiziţiona fără îndoială un "galactic", care să îl ajute în planul imaginii pentru câştigarea unui nou mandat de preşedinte la Real.

S-a vorbit zilele trecute de şapte ţinte, care îi vor oferi lui Zidane şi mai multe alternative decât are în prezent. Chiar dacă PSG a impresionat în acest debut de sezon, Real propune o filosofie diferită: respectând fair-play-ul financiar, madrilenii au ajuns la un nivel la care rivalii din Champions League doar visează. Atât sportiv, cât şi din punct de vedere financiar.