• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Conferinţa de presă în care Florentino Perez urma să anunţe demiterea lui Rafa Benitez şi înlocuirea acestuia cu Zinedine Zidane ar fi fost amânată pentru mai mult de trei ore din cauza unei petreceri.

Ora 17:00. Toate ziarele din Spania au anunţat la unison că Rafa Benitez este istorie pentru Real, menţionând totodată că anunţul va fi făcut oficial de preşedintele grupării blanco o oră mai târziu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Trei ore mai târziu, mult aşteptata întâlnire cu jurnaliştii nu avusese încă loc. S-a speculat pe seama problemelor avute în negocierile cu Benitez în privinţa rezilierii contractului, dar s-a vorbit şi despre anumite doleanţe pe care noul antrenor, Zinedine Zidane, le-ar avea.

Întârzierea a fost, însă, se pare datorată unui eveniment neaşteptat. Conform foxsoccer.com, sala rezervată de board-ul lui Real fusese închiriată în prealabil de părinţii unor puşti, care au organizat o petrecere. Perez a avut varianta să mute conferinţa de presă în altă locaţie, însă a preferat să aştepte, pentru a pune la punct în cel mai mic detaliu toate lucrurile.