• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ultimele zvonuri din presa spaniolă îl dau pe Antoine Griezmann ca și transferat la FC Barcelona, în vară, asta deși atacantul francez a refuzat să vorbească despre plecarea de la Atletico.

Nu voi pleca în ianuarie. Vor veni la echipă şi Diego Costa şi Vitolo. Trebuie să luptăm şi să ducem echipa cât mai sus. Nu am vorbit cu preşedintele clubului despre plecare”, a spus golgheterul Euro 2016, pentru Telefoot.

Cu toate acestea, Griezmann are mari șanse să plece de la Atletico în vară, însă destinația nu a fost încă stabilită. Deși catalanii par favoriți în acest moment în cursa pentru obținerea semnăturii jucătorului francez de 26 de ani, aceștia se tem de o eventuală licitație la finalul sezonului.

Paris Saint-Germain, Manchester United și Bayern Munchen sunt alte cluburi interesate de Griezmann. Clauza sa de reziliere este de 100 de milioane de euro, sumă pe care toate cele patru ar putea să o achite fără probleme. În aceste condiții, fiecare dintre cluburi va încerca să-l atragă pe jucător cu un contract cât mai avantajos.

Vara trecută, Griezmann a fost din nou foarte aproape să plece de la Atletico, iar cele mai mari șanse să-l transfere le avea Manchester United. Totul s-a schimbat în momentul în care TAS a menținut interdicția la transferuri a madrilenilor. Francezul a decis atunci să rămână loial actualei echipe și a semnat un nou contract cu o clauză de reziliere specială pentru respectiva perioadă: 200 de milioane de euro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT