• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Zvonurile conform cărora Messi ar putea părăsi Barcelona pentru a semna cu Manchester City, formație pregătită de Pep Guardiola, par să-l îngrijoreze pe Jose Mourinho. Antrenorul lui Manchester United a dezvăluit în presa din Anglia că și-ar dori ca decarul catalanilor să nu plece niciodată de la formația de pe Camp Nou.

"În fiecare sezon e aceeaşi poveste, în fiecare sezon trebuie să plece. Nu pleacă însă niciodată. Şi sper că nu va pleca niciodată.El aparţine Barcelonei şi Barcelona îi aparţine. Ar fi frumos ca el să înceapă şi să termine la Barcelona" a declarat tehnicianul portughez într-o conferinţă de presă.

Antrenorul portughez al lui Manchester United a făcut aceste afirmaţii după ce a anunţat că formația de pe Old Trafford îi va prelungi cu un an contractul atacantului suedez Zlatan Ibrahimovic.

Pe 16 noiembrie, Barcelona a afirmat că este "liniştită" în ce priveşte viitorul la club al fotbalistului care a câştigat de cinci ori Balonul de Aur, după ce presa madrilenă a evocat un eventual refuz al argentinianului de a-şi prelungi actualul contract, ce expiră în 2018.

Jose Mourinho (53 de ani) a petrecut 4 ani la Barcelona (1996-2000), ca translator și asistent al lui Bobby Robson, apoi ca asistent al lui Louis Van Gaal. De când a plecat de pe Camp Nou, a fost unul dintre cei mai mari rivali ai clubului catalan, fie că a antrenat la Chelsea, Inter Milano sau Real Madrid. Doar Messi și prestațiile sale l-au făcut pe Mourinho, de-a lungul vremii, să mai aibă și cuvinte de laudă la adresa Barcelonei.

AGERPRES