• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Neymar a avut o prestaţie fantastică contra lui Toulouse, marcând de două ori, oferind două assisturi şi obţinând un penalty, dar la final a surprins. Acesta s-a lansat într-un atac la adresa conducerii Barcelonei.

Ieri, în Franţa s-a ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor de la atentatelor de la Barcelona, iar starul brazilian a fost surprins lăcrimând de camerele tv. Fără îndoială o parte din suflet i-a rămas alături de echipa şi oamenii pentru care a scris istorie în ultimii ani, însă în egală măsură rămâne extrem de supărat pe anumite persoane din club.

S-a speculat pe seama faptului că sud-americanul a plecat la PSG pentru bani şi faimă, la Barcelona fiind nevoit să stea în umbra celui mai bun jucător din istoria grupării de pe Camp Nou, Leo Messi. Însă e foarte posibil ca transferul său să aibă în spate şi o altă componentă: animozităţile cu persoane din conducere. La finalul confruntării cu Toulouse, Neymar s-a lansat într-un atac neaşteptat.

"Când am venit la Barcelona, totul a fost bine la început, dar apoi...Sunt acolo manageri care nu ar trebui să fie. Fanii merită mult mai mult", a explicat Neymar, la finalul partidei cu Toulouse, conform publicaţiei Goal.