• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Cristiano Ronaldo (32 de ani) a câștigat, pentru al doilea an la rând, titlul de cel mai bun fotbalist al lumii, în cadrul galei FIFA The Best, ceea ce i-a atras mai multe laude, chiar și din partea rivalilor. Neymar, vedeta celor de la Paris Saint Germain și fostul său adversar de la FC Barcelona, care s-a clasat pe locul al treilea, a spus că portughezul a meritat trofeul.

”Felicitări pentru Cristiano! Merită din plin acest trofeu, mai ales că a făcut suficient de mult pentru a scrie istorie în fotbal iar pentru asta trebuie respectat.

El și Messi sunt două mari personaje din fotbal iar eu sunt fericit că pot face parte din acest grup”, a spus Neymar.

Brazilianul i-a lăsat pe toți cu gura căscată în momentul în care a apărut la gală îmbrăcat într-un costum şi cu o cravată grena, culoare a fostului său club, FC Barcelona.

”Este o simplă coincidență, dar Barcelona va rămâne întotdeauna în inima mea, în amintirea mea. Au fost niște ani minunați”, a mai spus Neymar. 

Ceilalți doi finaliști pentru premiul de cel mai bun fotbalist au fost Lionel Messi și Neymar.

"În primul rând, vreau să le mulțumesc colegilor și echipei mele, Real Madrid pentru suportul acordat tot anul. Vă mulțumesc tuturor. A fost un an extraordinar. Niciodată nu m-am gândit că voi câștiga atâtea trofee în carieră. Vreau să remarc și munca familiei mele, care este aici, a fraților mei, prietenilor, fiului meu, mamei mele, care este acasă acum. De asemenea, copiilor mei de acasă (n.r. gemenii Eva și Mateo)", a spus Cristiano Ronaldo, în momentul decernării trofeului.