• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

După ce Messi a scris pe Instagram un mesaj pentru brazilianul Neymar, jucătorul care va pleca la PSG a ținut să-i răspundă celui alături de care a câștigat două titluri în Spania, 3 cupe, o Supercupă, un Campionat Mondial al Cluburilor și o Ligă a Campionilor.

Transferul lui Neymar la PSG se va realiza în zilele următoare, agentul starului brazilian confirmând că francezii vor achita clauza de reziliere în valoare de 222 de milioane de euro. Neymar a fost prezent la ultimul antrenament al Barcelonei, dar nu s-a pregătit ci doar le-a transmis jucătorilor catalani că va pleca.

Messi a reacționat în această dimineață prin intermediul unui mesaj pe Instagram. "A fost o placere enormă să împart toți acești ani cu prietenul meu Neymar. Îți doresc mult noroc în această nouă etapă din viața ta. Ne vedem în curând" a scris decarul catalanilor pe Instagram.

Răspunsul lui Neymar a venit tot pe rețeaua de socializare. "Mulțumesc fratele meu! O să-mi fie dor de tine, unchiule!" a fost răspunsul lui Neymar după mesajul lui Messi.