• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Neymar nu pare deloc fericit la PSG, care l-a transferat de la Barcelona pentru 222 de milioane de euro, în ciuda celor 11 goluri marcate deja în 12 meciuri pentru gruparea de pe Parc des Princes.

Englezii de la The Guardian, citaţi de Marca, susţin că brazilianul i s-ar fi plâns compatriotului Marcelo, fostul său rival de la Real Madrid, de metodele de antrenament şi tactica folosite de antrenorul parizienilor, Unai Emery.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Neymar, Marcelo i-ar fi informat imediat de discuţia cu Neymar pe conducătorii lui Real Madrid, care au intrat deja în alertă: se gândesc la varianta de a-l oferta pe fostul mare duşman de pe Camp Nou.

Nu doar Marcelo şi-l doreşte pe Neymar la Real Madrid. Şi Sergio Ramos a declarat în această săptămână: "Îmi place să îi avem aici pe cei mai buni, iar Neymar este printre ei. A fost mai uşor pentru el să meargă la PSG mai întâi decât să vină direct de la Barca la Madrid".

Neymar a semnat chiar şi un precontract cu Real Madrid în 2011, înainte de fi transferat de Barcelona în 2013.

Cotidianul catalan Sport vine cu o altă variantă: întoarcerea brazilianului la Barcelona. Neymar îşi vizitează constant vechii prieteni din Catalonia, iar recent i-a vizitat pe Messi şi Suarez chiar în cantonamentul Barcelonei.

"Mă primiţi înapoi?", i-ar fi întrebat Neymar pe foştii săi colegi, potrivit jurnaliştilor de la Sport, un semn al dorinţei sud-americanului de a reveni la echipa la care a petrecut patru ani plini de succese, între 2013 şi 2017.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT