• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Puțin timp a durat zvonul potrivit căruia Real Madrid ar putea să dea lovitura marii rivale, FC Barcelona, și să-l deturneze pe Neymar pe ”Santiago Bernabeu”.

Vedeta braziliană și-a declarat, într-un interviu pentru Bein Sports, dragostea pentru gruparea blaugrana și a spus că va mai sta mult pe ”Camp Nou”.

Când a fost întrebat despre propunerea amețitoare pe care i-a făcut-o Florentino Perez, Neymar a replicat apăsat și clar:

”Există mereu astfel de zvonuri, discuții când un contract se apropie de final. Dar, eu sunt foarte fericit la Barcelona, am aproape totul. Am fericire, sănătate și toate condițiile pentru a juca fotbal la cel mai înalt nivel. Este dificil de a pleca de aici, pentru că am găsit un oraș mare, o echipă mare și un fotbalist de pe altă planetă.

Păstrați-vă calmul, deoarece am încă mulți ani la Barcelona. Deci, oamenii să stea liniștiți pentru că nu plec eu de la FC Barcelona”, a spus Neymar. 

Și-ar dori să lucreze cu Guardiola

Totuși, mijlocașul tot a lăsat loc unor speculații, chiar dacă nu sunt legate de Real Madrid. Neymar a spus că și-ar dori să colaboreze cu Pep Guardiola. Antrenorul lui Bayern Munchen a dezvăluit că, după ce se va despărți de bavarezi, și-ar dori să antreneze în Premier League, Manchester City fiind o posibilă destinație.

Neymar, care nu a apucat să lucreze cu Guardiola, pentru că antrenorul a plecat de acolo înainte de sosirea sa, în 2013, a mai spus că se gândește să-și încheie cariera în MLS, campionatul american.

”Da, Guardiola este un tip pe care-l admir și alături de care mi-ar plăcea să lucrez într-o zi”, a mai spus Neymar.