• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Neymar nu va trece peste conflictul avut cu Edison Cavani după partida contra lui Lyon, în care uruguayanul a refuzat să îl lase să bată un penalty. Conform cotidianului catalan Sport, sud-americanul s-a întâlnit deja cu preşedintele Al-Khelaifi şi i-a transmis clar că trebuie să îl vândă pe coechipierul din atac.

L'Equipe a publicat deja în ediţia de astăzi că nu mai există cale de împăcare între Neymar şi Cavani, celebrul cotidian din Hexagon punctând că unul dintre ei va părăsi în perioada de mercato din iarnă pe PSG. Varianta logică era ca uruguayanul să plece, evident, având în vedere că vicecamioana Franţei a plătit 222 de milioane de euro pentru Neymar.

În această după-amiază, sport.es vine cu o variantă şi mai drastică. Concret, Neymar s-ar fi întâlnit deja cu Nasser Al-Khelaifi, căruia i-a transmis clar că îi e imposibil să joace în aceeaşi echipă cu Cavani.

"În întâlnirea avută cu Nasser Al-Khelaifi, Neymar i-a transmis că acest conflict poate fi terminat foarte uşor, cu Edison Cavani pus pe lista de transferuri", notează sursa citată.

Dorinţa lui Neymar e departe de a deveni realitate, însă, chiar dacă acesta are un statut aparte la PSG. Fanii îl iubesc pe Cavani pentru ce a făcut în ultimii ani pentru club, iar antrenorul echipei, Unai Emery îl apreciază la rândul său foarte mult.