• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Neymar va începe în curând al 5-lea său sezon la Barcelona, dar acesta ar putea fi ultimul al brazilianului la formația de pe Camp Nou, scrie presa internațională.

Conform celor de la Sport, sud-americanul nu se simte confortabil la formația de pe Camp Nou fiind în umbra lui Messi și o parte din anturajul său îl încurajează să părăsească gruparea catalană pentru a deveni vioara întâi la o echipă de top a Europei. "Nu poți să devii numărul 1 dacă stai în umbra lui Messi" i-ar fi transmis mai mulți apropiați jucătorului sud-american.

Deși a semnat de curând prelungirea contractului cu Barcelona până în 2021 și are o clauză de reziliere de 222 de milioane de euro, Neymar pare să întărească acest zvon prin declarațiile făcute în ultima perioadă.

Jucătorul Barcelonei a lăsat să se înțeleagă că este fericit în Catalunya, dar nu a exclus posibilitatea de a părăsi formația lui Valvedere la un moment dat. "Orice se poate întâmpla în fotbal, nimeni nu știe" a precizat Neymar, apoi a lăsat să se înțeleagă că va pleca dacă lucrurile nu vor arăta prea bine în viitor.

Manchester United, Manchester City, PSG și chiar Real Madrid sunt formațiile despre care s-a scris că ar putea să-l transfere pe Neymar, însă brazilianul a precizat de curând că nu ar juca în Premier League. Înainte să ajungă la Barcelona, starul sud-american trecuse vizita medicală la Real Madrid.

222 de milioane de euro e clauza de reziliere a lui Neymar
100 de milioane de euro e cota lui Neymar
186 de meciuri a jucat Neymar la Barcelona
105 goluri a marcat Neymar pentru Barcelona
80 de pase decisive a oferit Neymar la Barcelona