• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Atacantul brazilian Neymar, accidentat la picior, şi fundaşul lateral spaniol Jordi Alba, revenit după o accidentare, sunt apţi pentru meciul dintre Barcelona şi Atletico Madrid (transmis în direct sâmbătă de Digi Sport 1, de la ora 17:00), din campionatul Spaniei, a anunţat vineri antrenorul Barcei, Luis Enrique.

"Cei doi sunt într-o condiţie fizică perfectă", a comentat tehnicianul într-o conferinţă de presă înaintea duelului dintre cele două cluburi din etapa a 22-a din La Liga. "Neymar va juca, nu este o accidentare care îl va împiedica pentru asta. Poate numai din imprudenţă s-ar putea ca el să nu fie aliniat", a declarat ironic Luis Enrique.

Neymar, marcator împotriva lui Athletic Bilbao (3-1), miercuri, în returul sferturilor de finală ale Cupei Regelui, a alimentat îngrijorarea, publicând joi pe Twitter o fotografie cu piciorul său drept în timp ce era tratat. În ce-l priveşte pe Alba, victima unei întinderi la coapsa dreaptă pe 17 ianuarie, în meciul de pe teren propriu cu Bilbao în La Liga (6-0), el a reluat antrenamentul joi şi ar putea face parte din 11-le titular barcelonez.

Înaintea meciului de pe Camp Nou, doar diferenţa de golaveraj general o departajează pe Barca (locul 1, cu 48 puncte, un meci mai puţin) de a doua clasată, Atletico Madrid, însă Luis Enrique este convins că nu se va mai schimba mai nimic în acest sezon.

"Este o situaţie strânsă în fruntea clasamentului şi cred că ea se va prelungi", a comentat antrenorul blaugrana. "Indiferent de rezultatul de sâmbătă, La Liga este încă lungă. Vedem că forţele se echilibrează, că orice echipă îţi poate complica viaţa. Mai e o pâine de mâncat, însă acest meci nu va fi în niciun fel decisiv".

Agerpres