• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Neymar și-a anunțat colegii că va pleca la PSG și că nu mai există drum de întoarcere. Fotbalistul s-a prezentat în această dimineață în cantonamentul Barcelonei și i-a înștiințat pe coechipieri de decizia lui. Brazilianul a primit permisiunea antrenorului să nu se antreneze şi are şi acordul clubului să se transfere în Franţa, scriu Mundo Deportivo şi Sport.es.

”Saga Neymar” ar putea să-și consume ultimele sale ore după informațiile venite din Spania. După ce Ernesto Valverde le-a acordat jucătorilor de la Barcelona două zile libere după turneul din Statele Unite ale Americii, echipa a participat la prima sesiune programată miercuri dimineață. Neymar, care s-a folosit de aceste două zile libere pentru a participa la un eveniment de promovare în China, a făcut și el prezența la ora 09:00 când a apărut la volanul propriei mașini.

Publicațiile Sport și Mundo Deportivo scriu că internaționalul brazilian și-a anuntat astăzi coechipierii săi de la FC Barcelona că o să semneze în zilele următoare cu Paris Saint-Germain. El le-a spus încă de la început că a ajuns la această decizie, cu toate că o parte din fotbaliști au încercat în decursul acestor săptămâni să-l convingă că cel mai bun pas pentru el ar fi să rămână pe ”Camp Nou”, dar acest lucru s-a dovedit a fi inutil. Pe fondul zvonurilor de marți, atacantul brazilian a simțit nevoia să le spună exact ceea ce simte și că o despărțire este pe cale să se producă. După ce au discutat, fotbalistul a părăsit baza de la ”Ciutat Esportiva Joan Gamper” fără să mai participe la antrenament.

Fotbalistul este decis să plece acum la PSG și așteaptă să semneze hârtiile.