• Turneul WTA de la Eastbourne - marţi, 27.06, se joacă Halep - Ying-Ying Duan (ora 13:00, Digi Sport 2), Niculescu - Pironkova (nu înainte de 15:00, pe Digi Sport 2) şi Cîrstea - Konta (nu înainte de 17:00, pe Digi Sport 2)
  • Campionatul European U21: Anglia - Germania (marţi, 27.06, ora 19:00, Digi Sport 1) şi Spania - Italia (marţi, 27.06, ora 22:00, Digi Sport 1)

Brazilianul Neymar a fost protagonistul unui episod mai rar întâlnit, la antrenamentul de sâmbătă al Barcelonei, ultimul înaintea meciului cu Sociedad, programat duminică, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

Neymar a căzut peste unul dintre coechiperi și l-a accidentat involuntar pe acesta, într-o săritură cu spatele, aplicându-i acestuia și o lovitură destul de dură. Imediat, ceilalți colegi s-au îndreptat spre cel căzut, care a rămas întins la pământ. Deloc îngrijorați, Messi și Suarez au fost mai degrabă amuzați de ceea ce i s-a întâmplat coechipierului lor.

Umtiti a revenit însă la ședința de pregătire după puțin timp și, deși, nu a fost văzut deocamdată de staff-ul medical al Barcelonei, el pare să fie apt pentru El Clasico, programat sâmbăta viitoare, de la ora 17:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

PROGRAMELE CANALELOR DIGI SPORT