• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Starul brazilian al Barcelonei, Neymar, a acordat un interviu cotidianului portughez A Bola, în care recunoaște că a fost, din copilărie, fan al starului lui Real Madrid. ”Ar fi frumos dacă ar juca și el la Barcelona”, a spus brazilianul despre rivalul său.

Atacantul Barcelonei i-a lăudat pe Cristiano Ronaldo, Jose Mourinho, Pep Guardiola și pe atacantul brazilian al Benficăi, Jonas Goncalves, golgheterul la zi al campionatului lusitan.

”Cristiano e un jucător uriaș, cum rar au fost alții. Ar fi frumos dacă ar juca la Barcelona”, a spus Neymar.

Brazilianul a vorbit despre Mourinho și Guardiola, cei care se pare că vor fi din nou rivali, în Premier League, la Manchester City și Manchester United, două echipe care l-au dorit și-l doresc pe starul catalanilor în continuare. ”Sunt un admirator al celor doi. Le urmăresc de mulți ani traiectoria. Dar antrenorul meu este Luis Enrique și eu îmbrac tricoul Barcelonei”, susține brazilianul.

Fostul atacant al Valenciei, compatriotul său Jonas, golgheterul Portugaliei, cu 23 de reușite în acest sezon, este un alt nume lăudat de Neymar. ”Face un sezon grozav, cred că ar avea loc în naționala Braziliei”, a mai spus Neymar.