• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Neymar pare că s-a plictisit deja de ceea ce se întâmplă la PSG, după doar trei luni petrecute în capitala Franței. Presa vest-europeană susține că acesta nu mai este deloc motivat și nu mai vrea să fie antrenat de Unai Emery, tehnician care se pare că refuză să-i ofere un tratament preferențial starului brazilian.

Astfel, media a început să speculeze pe marginea faptului că sud-americanul ar putea chiar să plece de la Paris, iar cea mai probabilă destinție ar fi Real Madrid, marea rivală a Barcelonei, clubul de la care a plecat în vară, în Franța, după ce Nasser Al Khelaifi i-a plătit clauza de reziliere în valoare de 222 de milioane de euro.

Zvonurile legate de o posibilă venire pe Santiago Bernabeu sunt bine primite la Madrid. Inclusiv căpitanul Realului, Sergio Ramos a afirmat că și-ar dori să fie coechipier cu starul brazilian.

Îmi place să-i am pe cei mai buni alături de mine și este clar că Neymar e printre ei. Poate că a fost mai ușor pe el să meargă la PSG, decât să vină direct la Real Madrid.

Sunt decizii personale, niciodată nu știi ce se poate, pentru că în fotbal lucrurile se schimbă foarte ușor.

Eu am deja ușa deschisă pentru el, dacă vrea să vină. Am avut tot timpul o relație bună cu el”, a declarat Sergio Ramos pentru Cadena Ser.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT