• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Neymar rămâne fidel stilului său spectaculos de joc. Atacantul brazilian, adesea criticat pentru driblingurile sale provocatoare, a dat asigurări că nu intenţionează să "schimbe" maniera de a juca, la o săptămână după ce a avut faţa însângerată de o lovitură brutală cu cotul din partea unui adversar bolivian.

"Sunt bucuros că joc aşa. Nu-mi voi schimba stilul. Adversarii trebuie să ştie că atunci când intru pe teren, eu îmi fac jocul şi el este în felul acesta, driblez, înscriu goluri şi creez acţiuni cu coechipierii mei", a declarat jucătorul Barcelonei cu ocazia unui eveniment publicitar.

Autor al unui gol şi a două pase decisive, joia trecută cu Bolivia (5-0), în preliminariile CM 2018, Neymar a primit o lovitură de cot din partea atacantului Yasmani Duk, care l-a obligat să părăsească terenul de joc cu faţa plină de sânge, fiind lovit la arcadă.

În Spania, maniera sa de a juca i-a adus adesea critici din partea adversarilor, mulţi considerând că jucătorul brazilian provoacă prea mult cu jongleriile sale şi cu gesturile tehnice.

"El aşa joacă, fie că place, fie că nu", l-a apărat luna trecută antrenorul Luis Enrique.

AGERPRES