• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

După reacția jucătorului brazilian la finalul meciului cu Japonia, jurnaliștii de la emisiunea ”El Transistor” spun că relația lui Neymar Jr. cu Unai Emery este departe de a fi bună.

Neymar este tot mai afectat de scandaluruile în care este implicat, iar după meciul amical câștigat de Brazilia cu 3-1 pe terenul Japoniei, nervii săi au cedat. Starul sud-american a izbucnit în plâns și a părăsit conferința de presă în lacrimi. Suma de transfer de 222 de milioane pe care PSG a plătit-o în vară pentru a-l lua de la Barcelona l-a transformat în cel mai scump fotbalist din toate timpurile. La 25 de ani, însă, Neymar e măcinat de scandalurile în care este implicat.

După ce internaționalul brazilian a izbucnit în plâns, jurnalistul brazilian Marcelo Bechler a vorbit pe seama acestui subiect la emisiunea ”El Transistor”. Bechler este de altfel cel care a descoperit în această vară interesul și abordarea clubului Paris Saint Germain pentru Neymar. Câteva săptămâni mai târziu, brazilianul semna cu vicecampioana Franței.

Bechler spune acum, printre altele, că ”Neymar regretă că a semnat pentru PSG și a ajuns să vorbească despre viitorul său cu foștii colegi de la Barcelona. Chiar și un transfer la Real Madrid l-ar aduce mai aproape de Barcelona, dar o trădare iese din calcul. Dar faza este că acum se speculează acest transfer. Neymar i-a spus lui Pique și Luis Suarez că regretă că a semnat cu PSG. Sunt jucători cu o mulțime de experiență la echipă precum Cavani și Di Maria, care au influențat comportamentul lui Neymar îmn primele luni. Relație dintre Unai Emery și Neymar este departe de a fi una bună. De asemenea, cu unii colegi. Dar PSG nici nu vrea să audă de o despărțire de Neymar”.

Selecționerul Braziliei, Tite, i-a luat apărarea lui Neymar, la aceeași conferință de presă: "E un băiat bun, Desigur, uneori reacționăm urât pe teren, dar e uman. A greșit, pentru că nu trebuia să reacționeze. Un fotbalist de la un asemenea nivel are parte de o vizibilitate foarte mare. E adevărat că a suferit multe faulturi".

Neymar Jr. a aruncat ”bomba” în ultima lui vizită la Barcelona

De asemenea, jurnaliștii de la publicația spaniolă Sport au notat că internaționalul brazilian le-a sugerat foștilor colegi Lionel Messi și Luis Suarez că este nemulțumit la Paris Saint Germain și a lansat ipoteza revenirii că vrea să revină pe ”Camp Nou”.