• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Real Madrid - Gijon 2-1. Deși Real Madrid s-a impus greu, doar cu 2-1, pe ”Bernabeu”, în fața lui Sporting Gijon, asta după ce asturienii au ratat și un penalty pe final, Zinedine Zidane a intrat în istorie datorită acestei victorii.

În primul rând, francezul a devenit antrenorul lui Real Madrid cu cel mai bun procentaj în ceea ce privește numărul de victorii obținute în La Liga - 81,8%.

Apoi, cu cele trei puncte obținute în partida cu Gijon, Zizou a devenit antrenorul care obține cele mai multe puncte în campionatul spaniol în primele sale 33 de meciuri. Cu 86 de puncte, actualul antrenor al lui Real Madrid l-a întrecut pe o altă legendă a ”albilor”, Miguel Munoz.

Nu în ultimul rând, cu Zinedine Zidane pe bancă, actuala echipă a lui Real Madrid a egalat a doua cea mai lungă serie de invicibilitate din istoria clubului - 31 de meciuri fără înfrângere, care fusese stabilită, în mare parte, de cam aceeași jucători, în urmă cu trei sezoane, în mandatul lui Carlo Ancelotti.

Pentru a intra cu adevărat în istorie, madrilenii mai au nevoie să nu piardă în următoarele patru jocuri, inclusiv cel cu Barcelona. Astfel, ei ar urma să depășească seria Realului lui Leo Beenhakker, din sezonul 1988-1999. După victoria cu Atletico, jucătorii lui Zidane au ajuns la a patra serie din istoria clubului în ceea ce privește invincibilitatea.

 

Nu doar Zidane a ajuns la noi borne în cariera sa, ci și Cristiano Ronaldo, care a devenit primul jucător din istoria La Liga care înscrie peste 30 de goluri în 7 ani consecutivi și primul din Europa care marcheză peste 50 de goluri în 6 ani la rând, pentru echipa de club și națională.

Primul El Clasico al sezonului, Barcelona - Real Madrid, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport, pe 3 decembrie.

TRANSMISIUNILE COMPLETE DIN LA LIGA