• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Jean Michael Seri este una dintre țintele Barcelonei pentru acest final al perioadei de Mercato. Mijlocașul de 26 de ani de la Nice a făcut totuși o declarație prin care arată că este departe în acest moment de Camp Nou.

”Vom vedea ce se va întâmpla cu viitorul meu, dar nu cred că acesta a fost ultimul meu meci pentru Nice. Dacă se va face transferul la Barcelona, e ok, dacă nu, eu sunt fericit la Nice”, a spus Seri, după meciul cu Napoli (0-2), din play-off-ul Champions League.

Jurnalistul Alfredo Martinez de la Onda Cero susține că cei la Nice vor 40 de milioane de euro în schimbul lui Seri, dar și pe brazilianul Marlon Santos, un fundaș de 21 de ani venit în această vară, de la Fluminense, pentru cinci milioane de euro.

Catalanii sunt pregătiţi să ofere 40 de milioane de euro în schimbul mijlocaşului de 26 de ani, care în sezonul trecut din Ligue 1 a marcat 7 goluri şi a oferit 9 pase decisive, având o contribuţie decisivă în clasarea echipei lui Lucien Favre pe locul 3.

În această vară, de Seri s-au mai interesat alte cluburi importante din Europa, ca AS Roma, Paris St. Germain, Arsenal sau Liverpool, dar, la momentul actual, viitorul său pare să fie în echipa lui Ernesto Valverde.