• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Keylor Navas a vorbit despre acordul iminent, anunțat în ediția de joi a ziarului Marca, dintre Real Madrid și Athletic Bilbao în privința goalkeeperului Kepa Arrizabalaga. Portarul costarican spune că este pregătit pentru orice provocare și își asumă rolul de titular între buturile lui Real Madrid.

Marca a titrat pe prima pagină a ediției de joi ”Acord iminent”, ceea ce nu face decât să întărească ultimele informații din fotbalul spaniol care spun că goalkeeperul lui Athetic Bilbao, Kepa Arrizabalaga, va ajunge în iarnă la Real Madrid, după ce gruparea de pe ”Santiago Bernabeu” îi va achita clauza de reziliere care se ridică la suma de 20 de milioane de euro. Numărul 1 dintre buturile Realului a ținut să sublinieze că poziția lui este incontestabilă.

”Nu trebuie să dovedesc nimic nimănui, trebuie să mă bucur de cariera mea și că sunt la Real Madrid. Nu știu ce se va întâmpla în viitor, astfel că trebuie să fiu calm, dar asta pentru moment. Portarul numărul 1 aici sunt eu și voi continua să am cele mai bune rezultate pentru că oamenii cred în mine și se bucură la paradele mele”, a spus Keylor Navas.

De asemenea, goalkeeperul din Costa Rica a vorbit despre viitoarea ediție a Cupei Mondiale a Cluburilor. ”Este o mare oportunitate, vom fi acolo și vom merge cu aceeași mentalitate ca întotdeauna, vrem să obținem încă un titlu. Mă simt bine și mulțumesc lui Dumnezeu că nu am nicio durere, este important pentru că mă pot antrena la maximum”, a încheiat portarul în vârstă de 30 de ani.