• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Numirea lui Zinedine Zidane ca antrenor al lui Real Madrid l-ar putea aduce pe Eden Hazard pe Santiago Bernabeu. "Zizou" nu a ascuns că este un admirator al belgianului şi că i-ar plăcea să-l vadă în tricoul "blanco".

În luna noiembrie a anului trecut, într-un interviu pentru Sky Sport, noul tehnician al "galacticilor" îşi declara admiraţia pentru "decarul" lui Chelsea.

"După Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, jucătorul meu preferat este Hazard. Este spectaculos să-l urmăreşti. Mi-ar plăcea să-l văd jucând la Real Madrid", spunea francezul cu puţin timp în urmă.

De asemenea, în trecut, în perioada în care îndeplinea funcţia de consilier pe probleme de transferuri al preşedintelui Florentino Perez, Zidane a insistat pentru aducerea lui Hazard.

Promovarea lui Zidane la echipa mare a Realului redeschide discuţia privind posibilitatea unui transfer al belgianului de 24 de ani la Madrid.

Hazard are un sezon dificil la Chelsea, iar la finalul acestui sezon ar fi dispus să se despartă de londonezi, pentru o nouă provocare, mai ales că nici relaţia cu fanii nu este una grozavă în ultima perioadă.

Dacă Zidane va confirma ca antrenor al madrilenilor şi va fi menţinut în funcţie şi în stagiunea următoarea, belgianul ar deveni principalul obiectiv pentru Perez în vara lui 2016.

Potrivit site-ului goal.com, conducerea lui Real Madrid ar fi dispusă să facă un important efort financiar pentru aducerea lui Eden Hazard pe Bernabeu. Sursa citată scrie despre o posibilă ofertă de 100 de milioane de lire sterline (135 de milioane de euro) a "galacticilor".

Suma uriaşă de transfer nu ar fi o problemă pentru Real, mai ales dacă Gareth Bale va fi cedat la Manchester United, aşa cum susţine The Times.