• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Hasta la vista, Ronaldo! La mai bine de 33 de ani de la apariția filmului ”Terminator”, Arnold Schwarzenegger a adus un tribut starului de la FC Barcelona, Lionel Messi. Actorul de la Hollywood consideră că ”argentinianul este Terminatorul din lumea fotbalului”.

Consacrat odată cu rolul din Terminator, film apărut în 1984, Arnold Schwarzenegger revine în prim-plan cu o declarație uimitoare. Actorul în vârstă de 70 de ani, născut la Thal, Austria, este de părere că fotbalistul argentinian a fost în formă uluitoare în ultimele săptămâni și că l-a urmărit la joc în partida pe care Barcelona a obținut-o în fața lui Eibar, scor 6-1. Arnold Schwarzenegger a fost atât de impresionant de Messi în cursul carierei sale remarcabile că ar putea fi considerat indestructibil, spune el. Actorul recunoaște că jucătorul Barcelonei este aproape super-uman.

”Da, exact. Messi este Terminatorul din fotbal. Anul trecut i-am vizitat pe cei de la FC Barcelona și i-am urmărit la joc. A fost fantastic. Messi este aproape super-uman”, a spus Schwarzenegger.

”Echipele europene, în general, sunt foarte bune și Barcelona este una dintre ele în mod evident. Dar și echipa Real Madrid. Mulți dintre acești jucători sunt printre cei mai buni sportivi, cu o rezistență extraordinară și cu viteză foarte bună”, a mai apreciat îndrăgitul actor.

Pentru Barcelona urmează o partidă destul de importantă în grupele Ligii Campionilor pe care o va juca pe terenul lui Sporting Lisabona și în care Lionel Messi speră să aibă o evoluție demnă să-și justifice noua poreclă de cyborg T-800 al Cataloniei.