• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Atletico - Real Madrid 0-0. Sergio Ramos s-a ales cu o fractură de piramidă nazală în derby-ul de sămbătă seara, după ce a fost lovit cu piciorul în față de Lucas Hernandez.

Nu este pentru prima dată când căpitanul lui Real Madrid are o astfel de problemă medicală. În urmă cu zece ani, el s-a confruntat cu ceva similar, după un duel cu atacantul lui Bayern Munchen de la acea vreme, Roy Makaay, în UEFA Champions League.

Atunci, Ramos, care avea doar 21 de ani, a jucat timp de trei luni, fără să se opereze. Mai mult decât atât, la trei zile după fractura nazală suferită în Bavaria, el a marcat în El Clasico. Prin golul său, Real Madrid a preluat conducerea, cu 3-2, dar, în cele din urmă, Lionel Messi a egalat în minutul 90+1.

Argentinianul a reușit atunci un hat-trick, el restabilind egalitatea de două ori și în prima repriză, după ce Ruud van Nistelrooy a făcut 1-0 și, mai apoi, 2-1. În acel sezon, Real Madrid a devenit campioană în la La Liga.

Sâmbătă, în derby-ul Madridului, Sergio Ramos a fost lovit de Lucas în minutul 37, iar, la pauză, a fost înlocuit de Zinedine Zidane, cu Nacho.

VIDEO Accidentarea suferită de Ramos cu Atletico:

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT