• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Chiar dacă nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei, Cristiano Ronaldo are o ofertă ”galactică” pentru a o părăsi pe Real Madrid. Un club din China i-a pus pe masă un salariu net anual de 100 de milioane de euro. Conform noului angajament semnat cu Barcelona, marele rival al lui CR7, Leo Messi, câştigă 48,5 milioane de euro pe an, adică mai puţin de jumătate din cât ar urma să încaseze portughezul în Asia.

”Cristiano Ronaldo are oferte din toate părțile lumii. Are chiar acum o ofertă de 100 de milioane pe an”, a dezvăluit cunoscutul jurnalist spaniol Eduardo Inda, în cadrul emisiunii El Chiringuito.

La sfârșitul lunii noiembrie, presa spaniolă a susținut că starul de 32 de ani i-a transmis lui Mendes să testeze piața transferurilor, ținând cont că discuțiile cu Florentino Perez despre un eventual contract nou au intrat în impas. Madrilenii nu vor să îi mărească salariul lui Ronaldo, ținând cont că acesta nu a avut randamentul din ultimii ani.

"I-a spus Realului și lui Florentino Perez că vrea să plece. Este din nou supărat", a spus specialistul în fotbalul spaniol, Balague, tot în noiembrie, care a avansat și cele mai marcante nume aflate pe lista Realului pentru înlocuirea omului care în ultimii 6 ani a doborât unul după altul recordurile clubului.

Antoine Griezmann, Eden Hazard, Harry Kane și Robert Lewandowski au fost numele menționate, însă modificările pot să apară cel mai devreme în perioada de transferuri din iarnă, astfel că, în acest moment, Zidane și Ronaldo trebuie să găsească o soluție pentru a ieși din impas.

11 goluri și 3 pase decisive și-a trecut în cont Ronaldo în cele 17 meciuri adunate în toate competițiile acestui sezon. În La Liga, Cristiano a înscris doar două goluri, fiind la 11 lungimi de rivalul său și golgheterul din Primera, Lionel Messi.