• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

După ce nu au reușit să-i convingă pe conducătorii lui Paris Saint-Germain să-l cedeze pe Marco Verratti în această vară, șefii Barcelonei se văd refuzați de un nou club, asta deși, conform anumitor informații, au făcut o nouă ofertă uriașă.

Potrivit Don Balon, sursă citată de Corriere dello Sport, Juventus a refuzat o ofertă de 95 de milioane de euro făcută de catalani pentru Paulo Dybala, jucător care a contribuit decisiv la eliminarea lor, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, în primăvară - acesta a marcat două dintre cele trei goluri, în Juventus - Barcelona 3-0.

Barcelona este interesată de mai mult timp de argentinianul de 23 de ani, care, se pare că ar fi dorit și de Real Madrid și PSG. Șansele ca atacantul să plece în această vară de la Torino sunt destul de mici, având în vedere faptul că bianconerii au pierdut deja un jucător important, pe Leonardo Bonucci, plecat la marea rivală, AC Milan.

Mai mult decât atât, Don Balon scrie că Dybala s-a arătat deranjat de faptul că Barcelona l-a tratat ca pe o alternativă, în cazul ratării unui alt transfer important și că, din acest motiv, ar prefera un transfer la Real Madrid, dacă va pleca de la Torino.

Pe de altă parte, catalanii se bazează pe prietenia dintre jucătorul italienilor și Lionel Messi și speră ca cvintuplul câștigător al Balonului de Aur să-l convingă pe conaționalul său să vină pe Camp Nou.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT