• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Luis Enrique a primit o ofertă-surpriză după despărţirea de Barcelona. Fostul antrenor al catalanilor este dorit de chinezii de la Shanghai Shenhua, potrivit El Mundo Deportivo.

Gruparea din Shanghai a pierdut în ultimele trei etape şi este doar pe locul 11 în China, din 16 echipe, cu 24 de puncte după 22 de meciuri, doar opt peste linia retrogradării.

Shenhua este pregătită în acest moment de fostul antrenor al lui Betis, Gustavo Poyet.

Luis Enrique şi-a dorit iniţial un an de pauză după plecarea de la Barcelona, iar oferta din China îi poate permite să stea mai bine de jumătate de an pe tuşă. Noul sezon din China începe în 2018, iar Shenhua l-ar aştepta pe Enrique până la începutul viitorului campionat.

Cu Enrique pe bancă, Barcelona a cucerit nouă trofee: două titluri, Liga Campionilor, Supercupa Europei, Mondialul cluburilor, trei Cupe şi Supercupa Spaniei.

Trei ani a fost Luis Enrique antrenorul catalanilor, între 2014 şi 2017. În 2015 a fost desemnat de către FIFA cel mai bun antrenor al anului.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT