• Tenis WTA Stuttgart: Anastasija Sevastova - Simona Halep se joacă vineri, 28 aprilie, în jurul orei 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2
  • Spania, etapa 35: Real Madrid - Valencia e sâmbătă, de la ora 17:15, în direct pe Digi Sport 1

Grupul chinez Rastar a devenit miercuri acționar majoritar la Espanyol Barcelona, achiziționând 54% din acțiunile clubului catalan. Chen Yansheng va fi noul președinte al grupării de pe Cornella El Prat și a anunțat o investiție inițială de 50 de milioane de euro în echipa antrenată de Costel Gâlcă.

Chinezii au anunțat totodată că sunt gata să cumpere oricâte acțiuni vor vrea să vândă ceilalți acționari, pentru 78 de euro acțiunea. Chen dorește ca până la finalul lunii martie să dețină 80 de procente din acțiunile clubului.

Miercuri seara va avea loc un Consiliu de Administrație extraordinar în care se va anunța plecarea președintelui Joan Collet și înlocuirea acestuia cu Chen Yansheng. Nu se știe deocamdată care va fi bugetul de transferuri pentru această iarnă, în condițiile în care din cei 50 de milioane de euro investiție inițială o mare parte vor merge pentru acoperirea datoriilor către fisc și stabilizarea balanței economice a clubului.