• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Transferul lui Coutinho la Barcelona va ţine fără îndoială capul de afiş al presei de pretutindeni şi în următoarea fereastră de mercato. Catalanii pregătesc o ofertă de nerefuzat pentru "cormorani", urmând a include şi un fotbalist: Andre Gomes.

Telenovela "Coutinho" e departe de a se încheia. Englezii au refuzat vânzarea brazilianului pe Camp Nou în această vară, asta chiar dacă catalanii au pus la bătăie o sumă uriaşă. Jurnaliştii de la Don Balon au anunţat însă noua ofertă pe care oficialii spanioli sunt gata să o facă în schimbului fotbalistului în vârstă de 25 de ani.

Ernesto Valverde îl vrea neapărat pe mijlocaş, conştient că plecarea lui Neymar la PSG nu poate fi acoperită doar de Dembele. După ce l-a cumpărat pe francez pentru suma de 105 milioane de euro de la Borussia Dortmund, antrenorul Barcelonei insistă şi pentru achiziţionarea lui Coutinho. Potrivit sumei citate, pe lângă o sumă consistentă, care va depăşi 100 de milioane de euro, catalanii sunt gata să-l ofere şi pe Andre Gomes la schimb.

Mijlocaşul portughez a ajuns pe Nou Camp de la Valencia, dar nu a făcut o impresie deosebită, acesta fiind motivul pentru care antrenorul Valverde ar fi decis să-l includă în tranzacţia pentru Coutinho. Rămâne de văzut în ce măsură Liverpool va fi interesată de această variantă. Klopp are un lot puternic, iar mijlocul pare că nu are nevoie de întăriri: Wijnaldum, Milner, Henderson, Lallana, Can sau Oxlade Chamberlain pot evolua în linia de trei din spatele tridentului Salah - Firmino - Mane.