• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Neymar a respins eforturile din vară a celor de la PSG, care îi pregătise un salariu astronomic de 40 de milioane de euro pe sezon. Nasser Al-Khelaifi, proprietarul clubului parisian, este dispus să revină cu o ofertă și mai mare atât pentru jucător, cât și pentru clubul catalan, în cursul verii viitoare.

Paris Saint-Germain se pregătește să-și reînnoiască oferta pentru starul de 24 de ani al Barcelonei. Francezii au planificat un pachet de până la 200 milioane de euro doar ca să pună mâna pe semnătura brazilianului.

Nasser Al-Khelaifi, proprietarul lui PSG, și Neymar au purtat o discuție în această vară când s-au întâlnit la Ibiza. La acea întâlnire, la care a participat și tatăl brazilianului, jucătorul Barcelonei a fost întrebat ce-și dorește pentru a semna cu PSG.

Pentru a-l impresiona, șeicul i-a oferit lui Neymar un avion privat pentru a călători oricând în Brazilia, la acțiunile naționalei, și nu numai, dar și un procent dintr-o viitoare rețea de hoteluri ce i-ar putea purta chiar numele dacă ar fi semnat cu gruparea pariziană.

În plus, Nasser Al-Khelaifi este dispus să păstreze mai mulți bani în bancă dacă Barcelona nu va accepta oferta de 200 milioane de euro și este dispus să achite chiar și clauza de 238,5 milioane de euro pe care fotbalistul o are la ora actuală. Aceasta cifră va crește în anul 2018 la 250 milioane de euro.

Neymar a refuzat momentan salariul fabulos în valoare de 40 de milioane de euro pe sezon, timp de cinci ani, și a susținut că se simte bine la Barcelona.