• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Săptămâna primului El Clasico al sezonului a început cu o veste care le dă emoții fanilor Barcelonei: tatăl lui Lionel Messi a fost contactat de directorul sportiv al lui PSG, Patrick Kluivert, în vederea unui transfer al argentinianului la campioana Franței din ultimii 4 ani.

Contractul lui Messi (29 de ani) cu Barcelona expiră în 2018, iar în ultimele luni s-a vorbit despre cât de greu le e oficialilor să discute cu el despre prelungire. În Spania s-a vorbit inclusiv despre un refuz al starului sud-american, care, fără să participe la discuțiile din vară cu șefii clubului, i-a anunțat că nu vrea să își prelungească înțelegerea.

Anunțul întâlnirii dintre Jorge Messi și Patrick Kluivert a fost făcut luni de francezii de la RTL, care au precizat că fostul atacant al Olandei și al Barcelonei ar fi doar primul om din partea formației pariziene cu care se întâlnește tatăl lui Messi. Sursa citată a notat că se pregătește și o întâlnire cu președintele Nasser Al-Khelaifi.

Patrick Kluivert a jucat 6 ani la Barcelona (1998-2004), alături de care a cucerit un singur trofeu: titlul în La Liga, în 1999.

Cotidianul Marca a făcut în urmă cu două săptămâni anunțul refuzului lui Messi de a-și prelungi contractul cu Barcelona, când a notat că fotbalistul a avut un răspuns surprinzător la oferta de prelungire înaintată de club în luna iulie: ”să așteptăm până la finalul contractului pentru a vedea ce ne rezervă viitorul”.

Barcelona - Real se va disputa sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 17:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Partida va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.


CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT