• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Deportivo - Atletico Madrid 0-1. Galicienii au pierdut meciul de pe El Riazor, în prelungiri, după o fază la care Costel Pantilimon putea evita golul. Thomas a şutat din lovitură liberă, iar portarul naţionalei României nu a avut nicio reacţie.

"Deportivo a făcut cea mai bună primă repriză din acest an în meciul cu Atletico. Portarul român a oferit din nou motive de îndoială. Cruzime infinită, aşa se poate cataloga înfrângerea lui Deportivo.

Nu pot da vina pe anumite circumstanţe nefavorabile sau pe noroc. Aşa se întâmplă când joci fără portar. A aruncat pe geam o excelentă reprezentaţie de fotbal defensiv când putea pur şi simplu să facă doi paşi şi să dea cu pumnul în minge. Atletico nu merita victoria", au scris spaniolii de la laopinioncoruna.es.

Florin Andone a fost rezervă la gazde și folosit în ultimul sfert de oră, iar Pantilimon a început meciul din postura de titular.

După acest meci, Atletico rămâne neînvinsă în campionat, în timp ce La Coruna suferă al treilea eșec consecutiv pe teren propriu în toate competițiile.