• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Betis - Deportivo 2-1. Costel Pantilimon nu a rezistat decât 14 minute fără gol primit în tricoul lui Deportivo La Coruna. Internaţionalul român a greşit la deschiderea scorului din deplasarea de la Betis.

Panti a respins în faţă o lovitură de cap şi mingea a ajuns la Joaquin, care a înscris cu poarta goală. Federico Nicolas Cartabia a egalat pentru echipa la care Florin Andone a fost integralist (minutul 23). Scorul final a fost stabilit de acelaşi Joaquin, la o fază la care lui Pantilimon nu i se poate reproşa nimic.

VIDEO CU PRIMUL GOL AL LUI BETIS

Pantilimon este cel de-al 5-lea portar pe care-l folosește tehnicianul galicienilor în ultimele 6 meciuri de La Liga (3 în sezonul trecut). German Lux a apărat cu Villarreal, Roef a fost în poartă cu Las Palmas, Ruben - titularul postului, care s-a accidentat, a jucat cu Real Madrid și Levante, și Tyton a apărat cu Sociedad.

În vârstă de 30 de ani, Pantilimon a venit la Depor împrumut, pentru un sezon, de la Watford. Ultimul meci în care internaționalul român a fost titular pentru echipa de club a fost în 29 ianuarie 2017, în meciul pierdut de Watford, 0-1, cu Millwall, din Cupa Angliei.