• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

VIDEO Betis - Deportivo 2-1. Costel Pantilimon nu a rezistat decât 14 minute fără gol primit în tricoul lui Deportivo La Coruna. Internaţionalul român a greşit la deschiderea scorului din deplasarea de la Betis.

Panti a respins în faţă o lovitură de cap şi mingea a ajuns la Joaquin, care a înscris cu poarta goală. Federico Nicolas Cartabia a egalat pentru echipa la care Florin Andone a fost integralist (minutul 23). Scorul final a fost stabilit de acelaşi Joaquin, la o fază la care lui Pantilimon nu i se poate reproşa nimic.

VIDEO CU PRIMUL GOL AL LUI BETIS

Pantilimon este cel de-al 5-lea portar pe care-l folosește tehnicianul galicienilor în ultimele 6 meciuri de La Liga (3 în sezonul trecut). German Lux a apărat cu Villarreal, Roef a fost în poartă cu Las Palmas, Ruben - titularul postului, care s-a accidentat, a jucat cu Real Madrid și Levante, și Tyton a apărat cu Sociedad.

În vârstă de 30 de ani, Pantilimon a venit la Depor împrumut, pentru un sezon, de la Watford. Ultimul meci în care internaționalul român a fost titular pentru echipa de club a fost în 29 ianuarie 2017, în meciul pierdut de Watford, 0-1, cu Millwall, din Cupa Angliei.