• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Brazilianul Paulinho a plecat deja din China, cu destinația Europa, iar luni va merge la Barcelona, acolo unde va semna contractul cu vicecampioana Spaniei. Mijlocașul a fost "vânat" pe aeroport de sute de fani și ziariști, la părăsirea țării în care a petrecut mai bine de doi ani.

40 de milioane de euro va plăti Barcelona în schimbul transferului lui Paulinho de la Guangzhou Evergrande. Foștii colegi din China și-au luat deja "la revedere" de la fotbalistul brazilian.

Paulinho (29 de ani) nu va urmări "pe viu" turul Supercupei Spaniei, dintre viitoarea sa echipă și Real Madrid, care e programată duminică, de la ora 23:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Brazilianul a zburat la Londra și urmează ca luni să se deplaseze la Barcelona, care i-a pregătit deja contractul pe 4 sezoane, după cum anunță Mundo Deportivo.

Sursa citată a precizat că Paulinho a fost cerut special de noul antrenor al catalanilor, Ernesto Valverde, care i-a pregătit un loc special în echipa pentru care vrea un joc mai exact din punct de vedere defensiv și axat mai mult pe partea fizică.

Barcelona - Real Madrid se joacă duminică, de la ora 23:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

41 de meciuri și 9 goluri are Paulinho la naționala mare a Braziliei, pentru care a debutat în 2011 și alături de care a participat la Cupa Mondială din 2014.

95 de meciuri a jucat Paulinho pentru Guangzhou Evergrande, în toate competiţiile.

28 de goluri a înscris brazilianul în tricoul chinezilor.