• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Leganes - Barcelona 0-3. Paulinho a marcat ultimul gol al partidei disputate în vecinătatea Madridului și a ajuns la a patra reușită din acest sezon. Chiar dacă a înscris la fel de mult precum Cristiano Ronaldo, Gareth Bale și Karim Benzema la un loc, în primele 12 etape din La Liga, brazilianul continuă însă să fie ironizat pe internet, inclusiv de fanii catalani.

După transferul surprinzător din vară (sud-americanul de 29 de ani a fost adus pentru 40 de milioane de euro de la Guangzhou Evergrande Taobao, după ce nu s-a impus la Tottenham), suporterii Barcelonei și-au pus multe semne de întrebare în privința acestuia.

Chiar și acum, Paulinho nu este privit cu mare încredere și, chiar dacă a avut mai multe performanțe convingătoare, glumele la adresa lui continuă să curcă pe internet.

Iartă-ne! Nu te merităm”, au scris unii fani ai Barcelonei pe Twitter, în timp ce alții au editat anumite imagini, transformându-l în câștigător al Balonului de Aur (”Cu un marketing bun, asta devine realitate”) sau în Ronaldinho.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT