• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Paul Pogba este prioritatea lui Zinedine Zidane în perioada de transferuri din vară, anunţă cotidianul AS. Mijlocaşul de 22 de ani ar putea urma traseul noului antrenor al lui Real Madrid, care, în 2001, a lăsat-o pe Juventus pentru a merge pe Santiago Bernabeu în schimbul unei sume record.

Tot o sumă record ar putea plăti Real Madrid şi acum. Sursa citată susţine că licitaţia pentru jucătorul francez începe de la 100 de milioane de euro, iar "galacticii" trebuie să se lupte pentru mijlocaşul lui Juve cu FC Barcelona, care a făcut deja primii paşi în perspectiva unui transfer în lunile trecute.

Totuşi, catalanii nu dispun deocamdată de banii necesari pentru a-l cumpăra pe Pogba, care, prezent la gala Balonului de Aur, nu şi-a ascuns dorinţa de a fi în viitor coechipier cu Lionel Messi.

"Messi este un jucător fantastic, cu toţii ştim asta. Sigur că mi-aş dori să joc alături de el, aşa cum îmi place să joc alături de orice jucător mare", a declarat viitorul adversar la naţionalei României la Euro 2016.

Un alt atu în favoarea Barcelonei este relaţia proastă dintre agentul francezului, Mino Raiola, şi Real Madrid. În schimb, Raiola se înţelege foarte bine cu fostul preşedinte al Barcelonei, Joan Laporta, iar acest lucru ar putea face negocierile cu gruparea de pe Camp Nou mai uşoare.

În acest context, AS scrie că madrilenii încearcă să joace cartea Zidane. Conaţionalul lui Pogba ştie foarte bine ce înseamnă trecerea de la Juventus la Real, un traseu pe care l-a parcurs în vara lui 2001, când Florentino Perez a plătit bianconerilor 75 de milioane de euro.

Zidane îl poate convinge pe Pogba să meargă în capitala Spaniei şi să lucreze împreună, în condiţiile în care s-a numărt mereu printre admiratorii mijlocaşului de 22 de ani şi nu a ratat nicio ocazie de a-i lăuda calităţile.

Paul Pogba, care a marcat 4 goluri în 18 prezenţe în acest sezon din Serie A TIM, mai are contract cu actuala campioană a Italiei până în 2019, iar salariul său este de 4 milioane de euro pe sezon.