• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Harry Kane a fost anunțat în ultima perioadă de presa din Spania și Anglia ca noul ”galactic” de la Real Madrid.

Totuși, Florentino Perez, președintele campioanei Europei, a dezmințit interesul pentru golgheterul lui Tottenham, motivul fiind unul simplu: englezii ar cere pentru atacant 250 de milioane de euro.

”Să îl transfer pe Harry Kane nu mi-a trecut prin cap. Este un jucător mare și este tânăr. Mai are mulți ani să crească, dar noi suntem mulțumiți cu Benzema și cu restul echipei.

Nu l-am întrebat prețul pe președintele lui Tottenham pentru că mi-ar fi spus că valorează 250 de milioane de euro”, a spus Perez, pentru Cadena Cope.

Spaniolii anunțaseră cu câteva zile în urmă că Perez e dispus să îi încludă în ”operațiunea Kane” pe Gareth Bale și Borja Mayoral, pentru a plăti mai puțin pentru jucătorul de 24 de ani.

Mayoral este evaluat la 30 de milioane de euro, în timp ce Bale este omul cumpărat de Real chiar de la Tottenham, în 2013, pentru 100 de milioane de euro.

Kane nu ar spune ”nu” unui transfer la Real, acolo unde ar putea juca cu idolul său, Ronaldo.

La sfârșitul întâlnirii de pe ”Santiago Bernabeu” (1-1) din Champions League, Kane și Cristiano Ronaldo s-au îmbrățișat și au făcut schimb de tricouri. Iar englezul a plecat acasă cu un suvenit pe care a admis că-l va înrăma.

”L-am întrebat dacă putem face schimb de tricouri și acum am ce să pun în ramă. Pentru mine este un model de urmat, l-am observat de când eram mai mic. I-am dat tricoul meu și nu știu ce o să facă cu el. Tot ce mi-a spus a fost: ”O să ne vedem în câteva săptămâni”, a recunoscut Kane, potrivit presei din Regat.

Kane trece printr-o formă de invidiat în 2017: a marcat 45 de goluri în 40 de meciuri pentru echipa de club și cea națională.

177 de meciuri a jucat Harry Kane pentru Tottenham, în toate competiţiile

112 goluri a marcat Kane pentru londonezi