• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Florentino Perez, vechiul și noul președinte al celor de la Real Madrid, a dezvăluit de ce Neymar n-a mai semnat cu Real Madrid, deși fotbalistul trecuse vizita medicală. Oficialul grupării blanco a mai spus și care a fost jucătorul spre care s-au reorientat după ce a picat mutarea cu brazilianul.

”Neymar a trecut vizita medicală la Real. Noi am încercat să-l legitimăm, dar am realizat, la un moment dat, că nu mai este posibil şi ne-am retras”, a spus Perez, pentru ”Onda Cero”.

Neymar a semnat până la urmă cu FC Barcelona, în vara lui 2013, astfel că Perez s-a reorientat și l-a dus pe ”Bernabeu”, două luni mai târziu, în septembrie, pe Gareth Bale, de la Tottenham, transfer care a făcut foarte multă vâlvă la acea vreme, fiind cel mai scump din istorie, 100 de milioane de euro

În acest sens, președintele campioanei Europei a mai spus că nu este îngrijorat de faptul că, până acum, Real nu a efectuat niciun transfer și a reamintit că Sergio Ramos (2005) și Luca Modric ( 2012) au fost aduși pe finalul perioadei de mercato.

”Îmi place să urmăresc piața până la 31 august. Există un drum lung de parcurs. Cât despre Bale, nu uitați că el a avut niște probleme medicale, care l-au împiedicat să evolueze la adevărata valoare. A avut ghinion sezonul trecut, dar noi suntem mulțumiți de el”, a mai spus Perez.