• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Real Madrid s-a întărit în ultima perioadă de mercato, dar Florentino Perez nu a reușit să aducă pe Santiago Bernabeu un jucător cu adevărat "galactic".

Printre jucătorii de top aflați pe lista madrilenilor s-a numărat și Eden Hazard, belgianul fiind extrem de apreciat, atât de antrenorul Zinedine Zidane, cât și de președintele Florentino Perez.

În ultimul interviu acordat presei din țara natală, Hazard a dat de înțeles că vrea să meargă la Real Madrid. Ținând cont de declarația belgianului, un singur lucru trebuie să se întâmple ca Eden Hazard să fie următorul "galactic": Chelsea și Real Madrid să se pună de acord în privința unei sume de transfer.

"Toată lumea știe că jucătorul Zidane a fost idolul meu. Îl respect foarte mult, atât ca jucător, cât și ca antrenor. Nu știu ce se va întâmpla în viitor în cariera mea, dar să evoluez sub comanda sa ar fi un vis devenit realitate" a declarat Hazard într-un interviu pentru presa din Belgia, care a precizat că și-ar dori să lucreze din nou și cu Jose Mourinho.

Decarul campioanei Angliei are în momentul de față un contract până în 2020 cu Chelsea și este remunerat săptămânal cu aproximativ 220.000 de lire sterline (250.000 de mii de euro).

30.06.2020 e data la care expiră contractul lui Hazard cu Chelsea
75.000.000 de euro e cota lui Hazard
262 de meciuri a jucat Hazard la Chelsea
75 de goluri a marcat belgianul pentru "albaștri"
66 de pase decisive a oferit Hazard la Chelsea